Vanaf nu zondag kunnen we er weer tegenaan, het nieuwe seizoen wordt op gang gefloten ….

Laat ons er een tof voetbaljaar van maken met weinig blessureleed en zeker met weinig afgelastingen.

De digitale versie van de wedstijdformulieren kunnen gedownload worden op http://rlv.be/downloads/ .
Willen jullie er wel op letten dat de wedstrijdformulieren Recto-Verso worden afgedrukt, op de achterkant van de formulieren staat ook belangrijke informatie.
Ook belangrijk is dat er een formulier is voor de thuisploeg en een formulier voor de bezoekende ploeg, zorg dat het juiste formulier is ingevuld.

NA controle van de, door de scheidsrechter, ingevulde gegevens dient de wedstrijdafgevaardigde het formulier op de achterkant te ondertekenen. Enkel de wedstrijdafgevaardigde kan de wedstrijdformulieren ondertekenen, niemand anders.

Iedere ploeg is verplicht om een wedstrijdafgevaardigde te hebben.

Alle gegevens op het ondertekend wedstrijdformulier worden als echt en waar verklaard, ook verkeerde of niet ingevulde gegevens. Punten, doelpuntenmakers, … niet ingevuld is GEEN punten.

De ‘correct’ ingevulde wedstrijdbladen worden nà de wedstrijd in de enveloppe van het RLVvzw gedaan en gehandtekend door de scheidsrechter. De enveloppes dienen ten laatste tegen woensdag 17u afgeleverd worden in de Gitsestraat 169, Roeselare. Dit kan via de post of door ze zelf binnen te brengen.

Het is aangeraden om een foto van de wedstrijdformulieren digitaal te versturen, via What’s App naar 0472 921 821 of addy.vanbesien@rlv.be. Vorig seizoen heeft dit zijn nut bewezen wanneer de formulieren niet op het secretariaat toekomen.

Let wel!! De enveloppe met de papieren wedstrijdformulieren moet nog ALTIJD worden binnengebracht.

Alle reglementen, procedures, boetes, straffen en schorsingen kun je vinden in het sportreglement die ook gedownload kan worden op http://rlv.be/downloads/.

Verder wensen iedereen een sportief seizoen toe en maak er een tof seizoen van.

Het bestuur.